Mangelgymmet invigt!

I samband med helgens gårdsdag passade vi på att inviga föreningens nya träningsklokal - Mangelgymmet. Ni hittar det i källaren i det tidigare mangelrummet och där är nu fritt fram att träna. Följ förhållningsreglerna och redskapsinstruktionerna och träna på, åtkomst sker med lägenhetsnyckel. Vi hoppas få se många medlemmar med svettdroppar i pannan.

Bakgrunden till gymmet är ett underutnyttjat mangelrum. Det som hänt är att den gamla inredningen rivits ut, väggarna har lappats och målats om och det har lagts in ett 6 mm tjockt gummigymgolv. Till det har det införskaffats en blandning av ny och bättre begagnad inredning. Arbetet har utförts ideellt av styrelsen.

Tanken har varit att satsa på kvalitativ, hållbar utrustning med lång livslängd och så få multifunktionella redskap som möjligt för att få ett luftigt gym den begränsade ytan till trots. Det tillsammans med ekonomiska aspekter är anledningen till sådant som motionscykel och löpband valts bort.

Varefter gymmet nyttjats en tid är vi naturligtvis lyhörda för förbättringsförlag/behov av redskapskomplettering.

Tänk på att gymmet är vårt eget och ingen annan tar rätt på saker efter oss. Vi hoppas att vi alla kan hjälpas åt att hålla koll så så inte utrustning får fötter eller annat otrevligt inträffar.

Mycket nöje!