Påsknytt

Hej och glad påsk alla medlemmar! Dessa speciella tider påverkar även vår förening, med en del förändringar till följd, tydligast just nu en framflyttad årsstämma.

Vårens gårdsdag kommer att genomföras enligt plan söndag den 26 april med start kl.10:00. Alternativa uppgifter för dem som inte kan deltaga finns som vanligt anslagna i B-uppgången. Delta inte på den gemensamma gårdsdagen om du tillhör riskgrupp eller känner dig sjuk. Av hänsyn till rådande situation kommer den gemensamma grillningen all utgå, rykten gör dock gällande att påskharen kanske kommer förbi en extra vända.

Årsstämman som preliminärt planerades till den 4 maj är nu framflyttad och kommer att genomföras 16 juni, kl.19:00. Kallelse kommer.

Några av våra medlemmar har föredömligt satt upp lappar med erbjudande om hjälp i det fall någon av oss skulle behöva. Var inte rädda att be om hjälp i dessa tider, det går naturligtvis även bra att höra av sig till styrelsen i det fall omständigheterna medför att hjälp i vardagen behövs.

Vi håller öppet i vårt lilla källargym, där finns ytdesinfektion, sunt förnuft gäller där som överallt annars.

 

Ta hand om varandra, glad påsk och glad vår!

Hälsningar Styrelsen