På gång i vår

Hej Huset!

Här kommer lite samlad information från styrelsen om vad som väntar under våren.

Preliminärt datum för föreningens årsmöte är 4:e maj, kl. 19:00. Kallelse kommer då det närmar sig. Motionera kan man göra redan, nu så har du en god idé – se till att få ned den på papper och lägg i styrelsens postlåda i uppgång C.

Vårens gårdsdag är planerad till söndagen den 26:e april, återigen, mer info då det närmar sig.

Torkskåpet i tvättstugan har dragits i långbänk vilket vi beklagar. Sammanfattningsvis kan vi säga att vi inte är helt nöjda med hur detta hanterats av den servicefirma som påbörjade reparationsarbetet. Efter många vändor finns nu offert för nytt skåp då nuvarande ter sig irreparabelt, hav tålamod.

Vad gäller gården kommer den genomgå en större förändring då beslut fattats om att ta ner de två björkar med grenverk närmast hustaket (de två närmast uppgång C). Detta främst som en följd av att de under avlövningssäsongen återkommande sätter igen hängrännor och stuprör vilket lett till vattenskador för boende. Vi har ökat frekvensen på rensandet av rännorna men kostnaderna för detta skjuter i höjden. Vi hoppas att en öppnare innergård med färre löv och grenar kan upplevas positiv i slutändan.

Den som är intresserad av att ingå i en arbetsgrupp för att planera och genomföra (med stöd av styrelsen) ett lyft för utemiljön i föreningen är varmt välkommen att anmäla sitt intresse.

Vi välkomnar även intresse för att ingå i styrelsen, som minst kommer vi att behöva en ny suppleant till årsmötet. Är du nyfiken och har frågor svarar vi gärna. Kontakta oss på mejl, telefon eller i trapphuset så berättar vi mer.

Mot ljusare tider!

 

//Styrelsen